ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
مواد لازم
1- سرخی گوشت گوسفند نیم کیلو
گوشت بین ناحیه کمر وران یا گوشت ران ویا گوشت پشت مغز
2- دنبه 150 گرام.
3- پیاز در حدود 100 گرام .
4- سیر بقدر ضرورت
5- نمک بقدر ضرورت
6- ذغال بلوط 2 کیلو
طرزتهیه :
1- پرده های بین گوشت را دور نمائید به اصطلاع کبابی ها شله
کشی نموده .بعدا" گوشت ودنبه را به سایزهای مساوی (حداقل1.5
سانتی*1.5سانتی) برش نمائید .
2-پیاز وسیر را از ماشین گوشت تیرنموده آب آنرا توسط یک
پارچه پاک ویا جالی جدا نمائید .
3- گوشت ودنبه را در آب پیاز وسیر ونمک برای مدت 45 دقیقه
ویا زیادترنظر به نرمی گوشت اخته نمائید . در جریان اخته خوب
گوشت راسر وزیر نمائید. موضوع مهم که یاد آور باید شوم .
گوشت کباب شسته نمیشود . گوشت تازه باشد . هیچ نوع آب به
گوشت نباید برسد در غیر آنصورت گوشت سنگگ میشود .
پیاز باید پیاز کهنه . تند وکم آب باشد .
4- بعدا" گوشت اخته شده را درسیخ بکشید قسمیکه دو توته گوشت
و یک توته دنبه بعدا" دوتکه گوشت. سیخ نظر به کوره و نظر به
مقدار گوشت تقسیم بالای سیخ ها پرکاری میشود .
5- ذغال رادر بین کوره تازه نمائید . اولا" کباب رایکبار با حرارت
کم بخار بدهید . وقتیکه تمام کباب ها خلاص شد . شروع به پختن
کباب نمائید . اگر میخواهید کباب آبدار ونرم باشد آتش کباب را
آنقدر تیز ننمائید . واگر میخواهید کباب خوب کباب شود آتش کوره
را تیز نمائید. من عموما" کباب آبدار ونرم را ترجیع میدهم.