Sargand magazine

www-qais.blogsky.com

Sargand magazine

www-qais.blogsky.com

طرزتهیه کباب تکه افغانی :


 

مواد لازم

1-     سرخی گوشت گوسفند نیم کیلو

 گوشت بین ناحیه کمر وران یا گوشت ران ویا گوشت پشت مغز

2-     دنبه 150 گرام.

3-     پیاز در حدود 100 گرام .

4-     سیر بقدر ضرورت

5-     نمک بقدر ضرورت

6-     ذغال بلوط 2 کیلو

 

طرزتهیه :

 1- پرده های بین گوشت را دور نمائید به اصطلاع کبابی ها شله

کشی نموده .بعدا" گوشت ودنبه را به سایزهای مساوی (حداقل1.5

سانتی*1.5سانتی) برش نمائید .

2-پیاز وسیر را از ماشین گوشت تیرنموده آب آنرا توسط یک

 پارچه پاک ویا جالی جدا نمائید .

3- گوشت ودنبه را در آب پیاز وسیر ونمک برای مدت 45 دقیقه

ویا زیادترنظر به نرمی گوشت اخته نمائید . در جریان اخته خوب

گوشت راسر وزیر نمائید. موضوع مهم که یاد آور باید شوم .

 گوشت کباب شسته نمیشود . گوشت تازه باشد . هیچ نوع آب به

گوشت نباید برسد در غیر آنصورت گوشت سنگگ میشود .

 پیاز باید پیاز کهنه . تند وکم آب باشد .

 4- بعدا" گوشت اخته شده را درسیخ بکشید قسمیکه دو توته گوشت

 و یک توته دنبه بعدا" دوتکه گوشت. سیخ نظر به کوره و نظر به

مقدار گوشت تقسیم بالای سیخ ها پرکاری میشود .

5- ذغال رادر بین کوره تازه نمائید . اولا" کباب رایکبار با حرارت

کم بخار بدهید . وقتیکه تمام کباب ها خلاص شد . شروع به پختن

کباب نمائید . اگر میخواهید کباب آبدار ونرم باشد آتش کباب را

آنقدر تیز ننمائید . واگر میخواهید کباب خوب کباب شود آتش کوره

را تیز نمائید. من عموما" کباب آبدار ونرم را ترجیع میدهم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.