Sargand magazine

www-qais.blogsky.com

Sargand magazine

www-qais.blogsky.com

طرز تهیه کباب سینه مرغ

 

۱- سینه مرغ  و کچالو   نظر به تعداد  نفر

 من  از  ۵۰۰ گرام  سینه مرغ استفاده نمودم 

  ۲- ماست دو قاشق کلان

 ۳- روغن زیتون بقدر لازم

۴ - آب لیمو

۵- مرچ دلمه دو عدد دو رنگ

۶- نمک

۷- مرچ سیاه و مساله  کوری curry

۸ -  سیر و پیاز

۸- چوب های کباب

 

طرز اخته کردن سینه مرغ  ( فیله مرغ )

ابتدا سینه مرغ را شسته وبه اندازه ی یک بر یک انچ ریزه کنید  .

سپس  روغن زیتون ، مساله کوری ، پودر سیر و نمک را

علاوه نموده مواد را باهم مخلوط کنید .

 وبرای یک الی دو ساعت در جای سرد بگذارد . 

 

الف =  طرز اخته کردن کچالو :

حرارت داش را۲۰۰ درجه سانتی بگذارید .   و به اخته کردن

 کچالو ها آغاز کنید .

طوریکه ابتدا کچالو را پوست گرفته وبشوید .

سپس کچالو ها حلقه حلقه ریزه  کنید .روغن نمک و دو قاشق

 ماست ،  مساله  و مرچ  خوب مخلوط کنید  .

 برای طعم بیشتر مقدار آب لیمو را نیز اضاف کنید .

( بدون ماست نیز مزه دار میاید . )

پتنوس داش را کاغذ المونییم گرفته و کچالو را بچینید . یک عدد

 پیاز و چند حبه سیر را نیز بالای کچالو بگذارید .

 سینه مرغ و مرچ دلمه را به ترتیب داخل سیخ ها چوبی در

 کشیده طوریکه به تصویر مشاهده میکنید . 

کباب را به طبقه وسط  روی پنجره داش و کچالو ها را در طبقه

 پاینتر بگذارید درب داش را بسته کنید

 حین طبخ یک مرتبه کباب را پشت روی کنید . همین که کباب

پخته گردید . حرارات  طبقه ی بالایی داش را خموش کنید .

 وبگذارید آب کچالو را نیز خشک گردد .

کباب و کچالو را با سلاد سرویس کنید .

نوش جان !

 ب =  طرز اخته کردن کچالو :

کچالو را پوست گرفته بعد از شستن با کاغذ آشپزخانه خشک کنید .

سپس یک مقدارروغن زیتون یا روغن نباتی  رب رومی نمک و

 مساله را اضافه نموده مواد را با هم خوب مخلوط کنید .