ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
۱- سینه مرغ و کچالو نظر به تعداد نفر
من از ۵۰۰ گرام سینه مرغ استفاده نمودم
۲- ماست دو قاشق کلان
۳- روغن زیتون بقدر لازم
۴ - آب لیمو
۵- مرچ دلمه دو عدد دو رنگ
۶- نمک
۷- مرچ سیاه و مساله کوری curry
۸ - سیر و پیاز
۸- چوب های کباب
طرز اخته کردن سینه مرغ ( فیله مرغ )
ابتدا سینه مرغ را شسته وبه اندازه ی یک بر یک انچ ریزه کنید .
سپس روغن زیتون ، مساله کوری ، پودر سیر و نمک را
علاوه نموده مواد را باهم مخلوط کنید .
وبرای یک الی دو ساعت در جای سرد بگذارد .
الف = طرز اخته کردن کچالو :
حرارت داش را۲۰۰ درجه سانتی بگذارید . و به اخته کردن
کچالو ها آغاز کنید .
طوریکه ابتدا کچالو را پوست گرفته وبشوید .
سپس کچالو ها حلقه حلقه ریزه کنید .روغن نمک و دو قاشق
ماست ، مساله و مرچ خوب مخلوط کنید .
برای طعم بیشتر مقدار آب لیمو را نیز اضاف کنید .
( بدون ماست نیز مزه دار میاید . )
پتنوس داش را کاغذ المونییم گرفته و کچالو را بچینید . یک عدد
پیاز و چند حبه سیر را نیز بالای کچالو بگذارید .
سینه مرغ و مرچ دلمه را به ترتیب داخل سیخ ها چوبی در
کشیده طوریکه به تصویر مشاهده میکنید .
کباب را به طبقه وسط روی پنجره داش و کچالو ها را در طبقه
پاینتر بگذارید درب داش را بسته کنید
حین طبخ یک مرتبه کباب را پشت روی کنید . همین که کباب
پخته گردید . حرارات طبقه ی بالایی داش را خموش کنید .
وبگذارید آب کچالو را نیز خشک گردد .
کباب و کچالو را با سلاد سرویس کنید .
نوش جان !
ب = طرز اخته کردن کچالو :
کچالو را پوست گرفته بعد از شستن با کاغذ آشپزخانه خشک کنید .
سپس یک مقدارروغن زیتون یا روغن نباتی رب رومی نمک و
مساله را اضافه نموده مواد را با هم خوب مخلوط کنید .